crossing a river (1 of 1)

Sommaren har gått snabbt, och vi ser äntligen att det börjar lätta upp i samhället efter en lång period av tuffa nedstängningar och svårigheter för personer med behov av olika hjälpmedel att faktiskt få den hjälp de behöver. Låt oss med gemensamma krafter se till att fortsätta vara försiktiga så att vi slipper fler nedstängningar.

Att nu kunna komma iväg till en Ortopedteknisk klinik och få hjälp med nya skor, inlägg eller kanske en ny ortos är sånt vi tror många också har längtat efter. För det kanske i sin tur möjliggör den där efterlängtade skogsutflykten.

I det här sammanhanget vill vi visa vår nya sko-broschyrer. Den tror vi också att många har längtat efter. I dessa broschyrer finner du delar av vårt sko-sortiment presenterat på ett överskådligt sätt.
Klicka här så kommer du direkt till en bläddringsbar version med ett urval av våra populära lagerförda bekvämskor.  (FinnComfort-sortimentet återfinns i en separat katalog under ”övrig information” och ”pdf-kataloger”.)
Klicka här så kommer du direkt till en bläddringsbar version av våra populära lagerförda behandlingsskor. 

Vår nya broschyrer samt FinnComfort katalogen finns även i tryckt upplaga, så om du vill ha ett eget exemplar är det bara att klicka här och ange dina uppgifter samt berätta vad du önskar, så skickar vi.

Och – föredrar du att själv selektera fram ett urval av produkter är det enkelt att göra det på våra produktsidor.

Se alla artiklar