Jungle Jonna

Tänk om jag en dag obehindrat kan gå en långpromenad…

Det finns så många olika fötter, och så många människor som har problem med sina egna. Det alla kanske inte känner till är att det finns väldigt mycket hjälp att få när det kommer till vilka skor man bör ha för att fötterna skall må bra och kunna göra det de bland annat är till för – att hålla oss i rörelse. Och känslan av att kunna ta en promenad utan att få ont, eller känna sig osäker att snubbla eller skada sig – den känslan är härlig. 

Men oavsett problem vill vi påstå att stabila skor som ger stöd åt foten är A och O. Det finns många olika ortopediska skor på marknaden, och vi med vår långa erfarenhet har tagit fram och kan erbjuda ett sko-sortiment som är unikt. Vi har skor, som med ortopedsko-teknikerns hjälp ger användaren de absolut bästa förutsättningarna till ett fortsatt aktivt rörelse-rikt liv. Vi har bra uppbyggda stabila skor för diabetiker, reumatiker, personer med problem med Hallux Valgus, hammartår, medfödda deformiteter etc. Vi vill påstå att det finns en sko för alla. Och – om man har väldigt deformerade fötter finns det möjlighet att ta fram helt unika specialtillverkade handgjorda skor för såväl barn som vuxna – helt utifrån individens unika fot-struktur.

Var kan man då få hjälp om man har fot-problem? Ja – det beror förstås på vad man har för problem, men runtom i hela Norden finns specialenheter – Ortopedskotekniska verkstäder – som hjälper till med utprovning och tillpassning av skor. De kan lästa ut (forma om) skor utifrån fotens form för att minimera risken för t.ex skavsår och tryck, och de hjälper även till med att skapa individuella fotbäddar och inlägg.

Vi säljer normalt alla våra skor genom dessa Ortopedtekniska verkstäder och specialsko-butiker där man får skorna utprovade och specialtillpassade – ibland också förskrivna som hjälpmedel. 

Ett visst begränsat skosortiment kan man i framtiden även köpa direkt av oss. Oavsett vilka behov man har är det bara att kontakta oss så kan vi hjälpa, eller hänvisa vidare till våra samarbetspartners.

Klicka här för att kika på alla våra skor.

Se alla artiklar