steafast pictures c

Vikten av stabila skor – Steadfast är det allra senaste.

The Motion You Want – The Stability You Need.

De flesta människor vet inte att de behöver extra stabilitet och/eller rörelsekontroll förrän det kanske är för sent. Men det bästa med Steadfast från Xelero är att de ger komfort för alla – oavsett behov. Att ha en supporterande komfortabel sko är inte enbart för personer med skador eller särskilda behov, utan helt enkelt för alla människor som är igång stora delar av dagen. 

Steadfast är perfekt för personer som söker en mycket stabil sko då kontrollplattan och rull-mekanismen hjälper till genom hela rörelsemomentet. Skon ger inte enbart komfort, stabilitet och kontroll, men kan även bidra till att avhjälpa såväl pronation och supination.

Klicka här för dammodellen 

Klicka här för herrmodellen

Vi går nedan igenom de viktigaste funktionerna som finns i designen och tekniken på skon. Steadfast innehåller 5 delar som designats baserat på Xelero-skornas befintliga teknik för att ge stabilitet och samtidigt högsta komfort.

  1. Multi-Density PU-skumfotbädd: Skumfot-bäddens öppna cellstruktur hjälper till att transportera fukt bort från foten för att ge en svalare, torrare, fräschare sko-miljö.
  2. Kontrollplatta: Förbättrar stabiliteten och ger minskat tryck under foten.
  3. Framdrivningsfunktion: Ger bättre stabilitet, kontroll och främjar framåtrörelse.
  4. Mellansula: En gelkudde under framfoten och hälen som ger extra stötdämpning.
  5. Dynamic Metatarsal Roll Bar: Designad för att minska rörelse och tryck på framfoten och består av en gjuten platta placerad mellan yttersula och mellansula. Dynamic Metatarsal Roll Bar ger utmärkt vridstöd under foten.

Se alla artiklar